ΠΩΣ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣ

Ας πάρουμε την είδηση όπως τη διαβάσαμε - όπως τη διάβασε και ο κύριος Δήμαρχος:
Πορεία οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού με μοτοσικλέτες, γυρνώντας από το Περιστέρι μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο, πέρασε "τυχαία" από τη γειτονιά μας και δίχως λόγο και αφορμή, έκανε γυαλιά καρφιά τη μπυραρία του προπονητή της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ Γιάννη Αρβανίτη, αλλά και το εκλογικό κέντρο του Χάρη Τομπούλογλου -που σε εμφανές σημείο είχε την .....ατυχία να υπόσχεται φαρδιά-πλατιά "γήπεδο στην ΑΕΚ"..... Η "μπάλα" πήρε και μερικά σταθμευμένα αυτοκίνητα, αλλά και την ταμειακή μηχανή σουβλατζίδικου -θα σας γελάσω ποιο ήτανε......
Δίνουμε στον καλό μας οικοδεσπότη ένα ελαφρυντικό γιατί εκείνη την ώρα τριγυρνούσε στην πλευρά της Νέας Χαλκηδόνας - εκεί που είχε μαζευτεί το βράδι όλος ο χαμός με τις κλούβες και τα ΜΑΤ. Για τις "καταστροφές" και τα "γυαλιά καρφιά" ο κ.Δ. έγραψε σύμφωνα με πληροφόρηση που είχε - κυρίως από τα ενημερωτικά μέσα. Στην πόλη, δεν άργησε  -όχι εξαιτίας του βέβαια- να κυκλοφορήσει η εικόνα του καταστροφικού χάους στους δρόμους, της έκρυθμης κατάστασης και του περίεργου νοηματικού συμφυρμού που ήθελε την ίδια ώρα να πεθαίνει ο Αποστολάκης και κάποιοι να σπάνε το εκλογικό κέντρο του Τομπούλογλου.

Η πραγματικότητα:
Μόλις τελείωσε ο αγώνας του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, η συνήθης δολοφονική (οργανωμένη) πορεία κάποιων οργανωμένων οπαδών πάνω σε μηχανάκια -που όλως τυχαίως σε τέτοιες στιγμές θυμούνται τον ΚΟΚ και φοράνε με ευλάβεια τα κράνη τους- πέρασε από τη Νέα Φιλαδέλφεια, συνοδευόμενη από δυνάμεις της αστυνομίας. Κάνοντας μια παρένθεση με νόημα, να θυμίσουμε ότι την ίδια ώρα τελείωνε και ο αγώνας της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ του Αμαρουσίου και οι οπαδοί της Ένωσης επέστρεφαν και αυτοί... Η αστυνομία αντί να εκτρέψει τη μηχανοκίνητη πορεία σε άλλες περιοχές, συνοδεύει και παρακολουθεί τις ορέξεις των κάφρων που διασχίζουν τη Δεκελείας και διψάνε για αντεγκλήσεις και τσαμπουκάδες με αντίπαλα στρατόπεδα. Εγκληματική αμέλεια θα έλεγε κανείς. Εγκληματική ναι, αμέλεια όχι, λέμε εμείς.

Η πρόκληση δεν αργεί να βρεθεί και οι συμπλοκές με διάσπαρτους οπαδούς της Ένωσης ξεκινούν σε Δεκελείας και μέσα δρόμους. Η ταμειακή μηχανή του τίμιου σουβλατζίδικου Πανούλης πράγματι πέφτει στα χέρια των Τρομπέν των Δασών, αλλά ούτε το εκλογικό κέντρο του Τομπούλογλου γίνεται θρύψαλα ούτε η μπυραρία του Αρβανίτη γίνεται "γυαλιά καρφιά". Οι οργανωμένοι κάφροι αφήνουν, μετά από μερικές ανταλλαγές σφαλιάρας, τα μηχανάκια τους χαμηλά στη Δεκελείας και τότε είναι που αρχίζει η παρέλαση των ενισχύσεων και των γιαλατζί συλλήψεων. Ένας κακός χαμός από ΜΑΤ, ασφαλίτες και ασφαλώς την αγαπημένη μας ομάδα ΔΙΑΣ. Η κυκλοφορία παρεμποδίζεται για αρκετή ώρα και οι γειτονιές είναι υπό επιτήρηση, δηλαδή "ασφαλείς".

Συμπέρασμα:
Οι χουλιγκάνοι κατευθύνονται από τις αστυνομικές δυνάμεις έτσι ώστε να προκύψουν επεισόδια και ένταση.
Με τα πρώτα επεισόδια, φεύγει δελτίο προς κάθε τυφλοπόντικα πως στη Φιλαδέλφεια γίνεται χαμός και πως ό,τι συμβολίζει ή φέρει διακριτικά της ΑΕΚ έχει γίνει στόχος βανδαλισμού.
Τα σενάρια λογικά, άρα και πιστευτά, οπότε η είδηση δημοσιεύεται άμεσα. Μεσούσης της προεκλογικής περιόδου όμως, τονίζεται ιδιαίτερα η επίθεση στο προεκλογικό κέντρο του Τομπούλογλου.
Οι πολλές συλλήψεις σε μερικές ώρες θα μείνουν στο ιστορικό των αστυνομικών μητρώων ως απλές προσαγωγές. Η πάταξη του χουλιγκανισμού παίρνει για άλλη μια φορά παράταση - λογικό κι αυτό, αφού όσο το πρόβλημα παραμένει άλυτο και θολό, προσφέρει αφορμές πρώτης τάξεως για να απαιτείται η "δυναμική επέμβαση της αστυνομίας". Και θα παραμένει.
Η πλασματική ειδησεογραφική εικόνα της χαοτικής Φιλαδέλφειας τρομάζει τους πολίτες και η πολλή συγκεντρωμένη αστυνομία δημιουργεί την εντύπωση πως κάτι σοβαρό γίνεται στην πόλη και πως μια δουλειά από τα όργανα της τάξεως γίνεται, σνυεπώς μας είναι χρήσιμα και πλέον: απαραίτητα.
Ο πολίτης γεμίζει ανασφάλεια. Οι βάρβαροι βρέθηκαν. Η ομάδα ΔΙΑΣ είναι η λύση.
Και αν δεν είχαμε βαρβάρους, καλά μας το έλεγε ο Καβάφης, θα αναγκαζόμασταν να εφεύρουμε μερικούς.

75 σχόλια:

Yannis Zabetakis είπε...

ούτε μπόβος ούτε γρετζελιάς!

αλλά Έφη Αποστολάκη!!!

http://environmentfood.blogspot.com/2010/11/blog-post_3389.html

κύριος Δήμαρχος είπε...

Λίγο ΑΣΧΕΤΟ ίσως στη συγκεκρμένη ανάρτηση;;;;....Λέω μήπως....

Η επικαιρότητα τρέχει βέβαια....ξέρω....ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ θα ρίξω και εγώ το σχετικό ΒΙΤΡΙΟΛΑΚΙ μου....Αν ΓΙΑΝΝΑΚΗ μου πίσω από το όνομα "ΕΦΗ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ" εσύ δεν είδες χειρισμούς ΠΑΝΟΥΡΓΩΝ ανθρώπων που σε ΔΥΟ-ΤΡΕΙΣ μήνες θα αναλάβουν μετά από ΚΑΡΓΑ συναισθηματική παραίτηση της ταλαίπωρης γυναίκας, τότες θα είσαι και εσύ ΥΠΕΥΘΝΟΣ για τη ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ που θα οικοδομήσουν οι ΜΠΕΤΑΝΘΡΩΠΟΙ και οι ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ.....που σιγά μην τολμούσαν να δηλωσουν από τώρα το όνομά τους.....θα βαφόταν όλη η ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ μαύρη.....

Yannis Zabetakis είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Yannis Zabetakis είπε...

κύριε Δημάρχε ...δικό σας είναι το blog ...δικό σας και το μαχαίρι!

αν είναι άσχετη με την σοβαρότατη ανάρτησή σας το σχόλιό μου...μπορείτε να το διαγράψετε!

αλλά δεν θα το κάνετε! μιας και δεν είναι άσχετο!

πίσω από την παραπληροφόρηση που αναφέρετε στην ανάρτησή σας ...υπέρ του τομπουλόγλειου συνδυασμού...[τυχαίο? δεν νομίζω]
δικαιούμαι κι εγώ να ονειρεύομαι!

αν πίσω από την Έφη είναι ο Παντελής... [για την οικονομία της συζήτησης το δέχομαι!] ...

πίσω από τον Χάρη ξέρετε ποιος/ποια/ποιοι είναι?

οεο

Υ.Γ. σας προ(σ)καλώ...επειδή ξέρετε την απάντηση στην ερώτησή μου...να την αναρτήσετε! με το δικό σας ηχόχρωμα γραφής!

αλλιώς ... μάλλον τσάμπα δήμαρχος είστε...

Υ.Γ.2. μου αρέσει να με φωνάζετε "Γιαννάκη" μου θυμίζετε την μακαρίτισα την Γιαγιά μου :)

Ενας ΚΚΕ είπε...

Καλά ρε Ζαμπετακη το ΚΚΕ το ρώτησες, οΠαφίλης σου έδοσε άδεια,. ΧΑχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Τι πινει ρε παιδια ο Ζαμπετακης?

Ανώνυμος είπε...

Μπορούμε εμείς που δε ξέρουμε κ. Ζαμπετάκη να μάθουμε ποιος είναι πίσω από τον τομπούλογλου; Πετάμε μία σπόντα και μετά κοκοκο...

Απογοητευμένος Πασόκος είπε...

Την Κυριακή μαυρίζουμε τους εκβιαστές του συναισθήματος. Ντροπή σε όλους τους και ειδικά στον εμπνευστή αυτής της αθλιότητας! Τώρα κατάλαβα γιατί έσκασε ο άνθρωπος. Γιατί είχε να κουμαντάρει ένα τσούρμο αλητήριων τυχοδιωκτών που όταν ο Τομπούλογλου γίνει δήμαρχος (γιατί σίγουρα θα γίνει με τις ...λαλακίες που κάνουν) θα τρέξουν να προσκοληθούν στον νέο -πλέον- πόλο εξουσίας.
ΜΑΥΡΙΣΤΕ τους με την ψήφο σας. Οι ψυχές τους είναι έτσι κι αλλιώς κατάμαυρες.

Yannis Zabetakis είπε...

http://environmentfood.blogspot.com/2010/11/blog-post_11.html

Ανώνυμος είπε...

borei na mhn eimai toso politikopoihmenos,alla otan mia gunaika pairnei stis plates tis ena tetoio ergo tote oloi prepei na eimaste mazi ths ...isws kai na ta kataferei sthn telikh pote den ksereis.Makari na kataferei na kanei ta oneira tou dimarxou mas pragmatikothta.mexri tote sunxarithria gia thn palikaria ths

Yannis Zabetakis είπε...

προς τους απογοητευμένους πασόκους του blog τούτου

http://environmentfood.blogspot.com/2010/11/11111918.html

Ανώνυμος είπε...

Πιο έξυπνη και πρόστυχη ταυτόχρονα για όλους επιλογή δεν θα μπορούσε να είχε κάνει ο Παντέλαρχος. Συναισθηματική ψήφο, θα λειτουργήσει σίγουρα γιατί είμαστε βλάκες. Έβαλε την χήρα μπροστά, τώρα που η γυναίκα δεν έχει καμία δυνατότητα λογικής και ψύχραιμης σκέψης και ικανότητα να πάρει αποφάσεις για τη νέα ζωή που την περιμένει, χωρίς τον άνδρα της. Αν έχετε χάσει πολύ δικούς σας ανθρώπους, θα καταλάβετε τί λέω. Χρειάζεται τουλάχιστον 1 χρόνο για να μπορεί να αποκτήσει και πάλι τον έλεγχο του εαυτού της. Που σημαίνει ότι όσοι την ψηφίσουν, αφήνουν τις πόλεις μας έρμαια στα χέρια του Παντέλαρχου και όποιου άλλου μάγκα θέλει να φάει.
Και ποιά η εναλλακτική; Ο Χαρούλης. Για όνομα... Καλύτερα να πάμε για καφέ, χαμένοι είμαστε ούτως ή άλλως.

Stavros kaipalistavros alla einai arga είπε...

ti na sas kanoton fagate ton Stavro,perastika sas. Orismenoi bebea einai aititoi opos panta,kanoun lene to sosto, Kalinixta kai perastika

Ανώνυμος είπε...

http://www.stifora.gr/article.php?id=34234

Οχι μονο τον εστειλε στον ταφο ο Παντελαρας, αλλα εκβιασε και τη χηρα του να βγει μπροστα για να μη χασει τις εκλογες για 3η φορα.

Μαυρο στο Γρετζελια και το συναφι του, που κανενας δεν ειχε το θαρρος να ηγηθει

Ανώνυμος είπε...

Ζαμπετακη, ρωτησες το ΚΚΕ για να ψηφισεις Εφη? ή συγκινηθηκες με την τραγικη ιστορια της φιλοδοξης χηρας που 2 ωρες μετα την κηδεια αποφασισε να γινει δημαρχος?

Ε ρε Γρετζελιας που σου χρειαζεται. Εσυ δεν εισαι που κοκορευοσουνα οτι τον μαυρισες την Κυριακη?

Κωλοτουμπα!! Οτι κατσει εισαι

Απογοητευμένος Πασόκος είπε...

Καλύτερα Δεξιά παρά τον (τυμβωρύχο) Γρετζελιά!

Αναρχοκομμούνι είπε...

Πόσο δίκιο είχες κ. Δήμαρχε όταν με ...επανέφερες στην ...τάξη, προχθές, για το συναισθηματικό μου παραλήρημα.

Οι «άνθρωποι» δεν παλεύονται. Τυμβωρυχούν ασύστολα, προκειμένου να (ξανα)κάτσουν στις καρέκλες της τοπικής εξουσίας.

Και είμαι σίγουρος, ότι όταν εκλεγεί ο Dirty-Hurry (γιατί σίγουρα θα εκλεγεί με όλα αυτά που γίνονται) θα διαλύσουν την «νέα προοπτική» και θα τρέξουν να φιλήσουν το νέο δαχτυλίδι, μπας και τσιμπήσουν καμιά αντιδημαρχία.

Για όλα όσα έχουν συμβεί, μετά τον θάνατο του Γιώργου Αποστολάκη, αισθάνομαι μόνο αηδία.

Ανώνυμος είπε...

λυπαμαι για την ανηθικοτητα των φιλων που γραφουν εδω μεσα αλλα θα πρεπει να σεβονται και τις επιθυμιεσ ενος νεκρου ισως... θα επρεπε να θυμασταο ο αποστολακησ πεθανε αγωνιζομενοσ για μια πολη, η γυναικα δεν θελει να παει αδικα ο αγωνασ του γιατι τοτε θα θεωρησει οτι αντρασ εφυγε αδικα.. για τα ονειρα ενοσ ανθρωπου γινονται ολα. Οσο για το ποσο θελει καποιοσ να ξεπερασει ενα τργικο γεγονοσ οταν το ανακαλυψεις θα παρεισ και νομπελ... καλη τυχη στην γυναικα αυτη που γενναια πηρε μια αποφαση.. ηθικα εινια καλυτερη απο τον χαρη... και οταν χανεις καποιον περνεισ δυσκολεσ αποφασεισ για το καλο ολων.. ισωσ αυτη η γυναικα ειναι μια ελπιδα για ολουσ μασ.. στηριξτε την δεν εχουμε να χασουμε τιποτα

Για πάντα Φιλαδελφειώτης !!! είπε...

@Ανώνυμος (τον τελευταίο)
Βρε Ουστ!!! Γρετζελοκουφαλίτσα, που θα μας πεις εσύ για "ελπίδα".
Και βέβαια θα χάσουμε, αν τη στηρίξουμε, θα χάσουμε μάλιστα πάρα πολλά.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παρτε το χαμπαρι, δεν ψηφιζετε τη χηρα του μακαριτη του Γιωργου, τον Γρετζελια φηφιζετε!!!!!

Ο μουσατος βρηκε τον καλυτερο Δουρειο Ιππο για να ξαναπαρει την Νεα Φιαλδελφεια και να σας κατσει στο κεφαλι για 4 χρονια. Απορω μονο πως χειραγωγησε και επεισε την κακομοιρα τη γυναικα.

Επιτελους λιγο σεβασμο στη μνημη του!!

Ανώνυμος είπε...

Δίκιο έχεις Ανώνυμε φίλε, αλλά ποιός σε/με/μας καταλαβαίνει ?

Πως να κάνεις τόσα πρόβατα (ψηφοφόρους), να αλλάξουν δρόμο και να γλυτώσουν από του Λύκου (Γρετζελιά) το στόμα ?

Ανώνυμος είπε...

γιατι ξερεισ αν η γυναικα χειραγωγηθηκε???? σε λιγο θα μασ πειεσ οτι εισουν και μπροστα οταν την χειραγωγουσε... πηγαινε στον χαρη που θα μασ και γκει μπαρ να πινεισ το ποτακι ποτακι σου

αντικείμενος είπε...

Όσο καλά την έψησε να κατέβει υποψήφια σε αυτή τη δύσκολη (για εκείνον) ώρα που κανείς δεν τολμούσε να πάρει το βάρος της ευθύνης, τόσο άνετα μπορεί να την εκβιάσει μεθαύριο για να παραιτηθεί. Καθώς φαίνεται ο Γρέτζελος τρελάθηκε με τους πολλούς σταυρούς που του εξασφάλισε η παλιά πασοκική φρουρά του (που'ναι ο Πρωτόπαπας?...) και εκβίασε ακόμα και τον μακαρίτη για μοιράσματα από τις 15 Νοεμβρίου και μετά. Ίσως να μην ήταν και τόσο αναίτιος ο θάνατος του Γιώργου τελικά...

Ο Ανώνυμος με τα μελό ποιήματα μπορεί να ζητήσει στήλη από την εφημερίδα του Λιόση. Το'χε.Δυστυχώς ομως είναι και ψηφοφόρος.

αντικείμενος είπε...

Στον τελευταίο Ανώνυμο που ειρωνεύεται χονδροειδώς το σεξουαλικό προσανατολισμό του Τομπούλογλου, του δίνω το τηλέφωνο του Παπανικολάου να πηγαίνουν να τα σπάνε και να βαράνε και κανένα μετανάστη.Μάλλον αυτές οι ασχολίες είναι πιο δημιουργικές.

Ανώνυμος είπε...

kala re antikeimenike mprosta isouna se ola auta i ta ipotheteis gia na katalavoume.... oso gia to gay bar pou leei o filos exoun enas ipospifios tou kapou sto aigalaio (o k. triantafillou)

Ανώνυμος είπε...

Εχεις δικιο ανωνυμε στις 5.47μμ

Η γυναικα του Αποστολακη δεν χειραγωγηθηκε, μολις εχασε τον αντρα της και εμεινε με 3 παιδια αμανατι, το πρωτο που σκεφτηκε ηταν να γινει δημαρχος!!!!!

Η δικη σου νοημοσυνη ειναι περιορισμενη ή υποτιμας την δικη μας?

Ανώνυμος είπε...

τι εγινε σου θιξαμαι το αγορι σου??? εε αντικειμενικε??? ερωτικοσ προσανατολισμοσ?? αδερφαρα που εδινε ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΕ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΕΞ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.... ΑΝΩΜΑΛΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

re tin kserete????
milate???
min milate xoris na gnorizete...
mallon i poustara sas plironei kala.. me ti den ksero???

Ανώνυμος είπε...

εσυ που την γνωριζεις τοσο καλα και την εμπιστευεσαι για δημαρχο (παρολο που, με ολο το σεβασμο στη χηρα γυναικα, δεν εχει καμμια σχεση με το αντικειμενο), εξηγησε μας την αποφαση της 2 ωρες μετα την κηδεια του αντρα της να θεσει υποψηφιοτητα.

Και μετα εξηγησε μας αν ο χειρουργος σου πεθαινε 2 μερες πριν την εγχειρηση σου αν θα δεχοσουν να σε εγχειρησει η συζυγος του, η οποια ειναι ιδιοκτητρια περιπτερου.

αντικείμενος είπε...

Εδώ οι άνθρωποι έχουν θέμα με το ότι ο άλλος είναι "πουστάρα"... Κατά τ'άλλα σφύζουν από συναίσθημα και εμπιστοσύνη στην αγνή αγωνίστρια... (που θα ηγηθεί του ψηφοδελτίου που θα εκπροσωπήσει αργότερα ο Γρέτζελος και η μαφία του, επίσημα ή ανεπίσημα)

Ανώνυμος είπε...

Αυτοι που εχουν προβλημα με τον σεξουαλικο προσανατολισμο του Χαρη (τον οποιο συμπεραινουν απο αφηγησεις στα καφενεια), ειναι ρατσιστες, σεξιστες ή ομοφοβικοι?

Μηπως θελουν να τον καψουμε και να τον παλουκωσουμε παραδειγματικα στην Πλ. Πατριαρχου?

Ανώνυμος είπε...

palokouma?? mallon tha tou arese pio poli.. oxi re file min to kapsoume alla min ksexnate pou ta ekane eipame narkotika kai paidia eipame....

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΡΕ!!!! Ο ΝΤΡΙΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑ ΕΔΕΙΞΕ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ...... ΠΑΝΤΩΣ Ο ΧΑΡΗΣ ΑΓΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ.. ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΧΑΡΗ ΕΙΣΤΕ ΡΕ///////

Ανώνυμος είπε...

MAGKES!!!!!!!! H GAY BARBARELLA KSANARXETAI!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ακομα και πουστης να ειναι, πιο αντρικια ξηγιεται απο τη νυφιτσα το Γρετζελια που δεν εχει ιερο και οσιο

Ανώνυμος είπε...

NAI RE NTINO KALA TA EIPES SE GAMAEI KALA O XAROULIS POU EINAI PIO ANTRAS... TOIXO TOIXO PAIDIA APO DEUTERA AN BGEI I POYSTARA

Ανώνυμος είπε...

Εγω δεν ειμαι τσιρακι κανενος, Εσυ μαλλον εισαι τσιρακι του Γρετζελια.

Αλλο επιχειρημα δεν εχετε? Αυτη ειναι η γραμμη σας? να βγαλετε τον Τομπουλογλου αδερφη?

Συγχαρητηρια...αφηστε τον Γρετζελια που γαμησε την Φιλαδελφεια να σας γαμησει και την Νεα Χαλκηδονα, σας αξιζει

Ανώνυμος είπε...

ARA GAMISE KAI TO XARI???
MIPOS AUTOS TON EKANE POUSTARA???
O GRETZELIAS RE PAIDIA EINAI O DIAVOLOS TELIKA??

Ανώνυμος (με λόγο) είπε...

Ηλίθιοι. Το πρόβλημά τους είναι αν θα δημαρχεύσει ένας πούστης.Και η σοβαρή πολιτική αντιπρότασή τους είναι η χήρα του υποψηφίου που θα ασχοληθεί για πρώτη φορά με την πολιτική ...από αύριο.Για το Γρετζελάκο όλα γαργάρα και για τον Παπανικολάου επίσης.Για τα άλλα κοράκια το ίδιο. Για τις κατίνες και της κότες του συνδυασμού που είχε μαζέψει ο Αποστολάκης, κουβέντα. Μπράβο παιδιά, άξιοι ψηφοφόροι. Μαυρίστε τον πούστη και βγάλτε τον προκρούστη!

Ανώνυμος είπε...

NTINAKO?? ASTA SAPIA... KAI PIGAINE SPITAKI SOU... KAI TI NA KANOUME?? NA PSIFISOUME SIN POUSTARA KAI NA MAURISOUME TON PROKROUSTI?? RE DEN GAMIESTE ME TON XARI SAS??? VARETHIKA EGO ATHA APO NA PSIFISO MIA GINAIKA ME ANTHROPINA XAARKTIRSTIKA KAI OXI ESAS.... KAI AN EINAI TOSO KAKOS O GRETZI GIATI DEN EINAI FILAKI OLO THEORIES.... TIN KIRIAKI EPILEGO METAKSI APOSTILAKI KAI TOMPOULOGLOU AYTO KSERO.... ANTE GEIA NTINAKO....

Ανώνυμος είπε...

δεν ψηφιζουμε την πουσταρα σασ ρε!!!!! που εινια και κακιωμενη και το βραδυ που πεθανε ο αλλοσ γελαγε σαν τον γαμισαν αραπηδεσ του απο το ντουμπαι.... πιο ντινο λετε ρε παιδια πειτε να μαθουμε!!!!!!

Απογοητευμένος Πασόκος είπε...

Τί έγινε μάγκες (ή μάλλον τζάμπα μάγκες);
Στερέψαμε από επιχειρήματα;
Έτσι θα πάτε σε προεκλογικό αγώνα;
Με άκρατο λαϊκισμό περί των σεξουαλικών προτιμήσεων του αντιπάλου και με εμφανίσεις της χήρας στα μεσημεριανάδικα τύπου Τατιάνας μπας και συγκινηθεί κάνας αφελής;

Κάποτε κάποιος είπε στον παππού του GAP (τον γέρο της δημοκρατίας):
- Αυτόν μην τον κάνεις υπουργό γιατί είναι πούστης.

Και ο ευφυής γέρος απάντησε:
- Μα δεν τον θέλω για τον κώλο του αλλά για το μυαλό του.

Ανώνυμος (με λόγο) είπε...

Όταν καταλαγιάσει και το μίσος σας στους πούστηδες, κάντε ένα κόπο να μάθετε ελληνικά. Είναι απαραίτητο.

Χαζέψανε όλοι τώρα που είδαν ότι βγαίνει ο Τομπούλο με τα τέσσερα (και όχι στα τέσσερα). Και όποιον το αντιλαμβάνεται, απλά τον χρίζουν ψηφοφόρο του και βλέπουν παντού κέντρα συνωμοσίας.Μιλάμε για πανικό, ανεξήγητο. Τόσο έρωτας πια με τα λαμόγια που είχε μαζέψει ο σχωρεμένος?

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου ρε Αντρεα!
Μαλλον τον Λαλιωτη εννοουσε.
Εδω που τα λεμε, το γαμησε το ΥΠΕΧΩΔΕ ο πουστης (κυριολεκτικα)

Ανώνυμος είπε...

Tόσοι είναι οι ομοφυλόφιλοι που έχουν αλλάξει τη ροή της ιστορίας και του πολιτισμού. Αφήστε έναν ακόμη να υλοποιήσει ό,τι έχει στο μυαλό του για τη Νέα Φιλαδέλφεια. Με τα φασιστικά σας επιχειρήματα δήθεν για να τον μειώσετε, μάλλον κατευθύνετε τις ψήφους της νεολαίας κατά πάνω του. Είστε τόσο κοντόφθαλμοι και ξεπερασμένοι που δεν βλέπετε πως οι προπληλακισμοί σας είναι του περασμένου αιώνα.
Ο Γέρος της Δημοκρατίας είπε και κάτι άλλο: Πρέπει να είναι πολύ σπουδαίος άνθρωπος αυτός, που άλλο δεν βρήκαν να του προσάψουν παρά την ομοφυλοφιλία του!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΣΤΗΝ ΖΟΥΓΚΛΑ ΤΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ??? ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗ ΗΛΙΚΙΑ ΗΤΑΝ??? ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ??

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή σας που οδηγήσατε τον προεκλογικό αγώνα σε αυτόν τον κατήφορο, επαναφέροντας το θέμα του σεξουαλικού προσανατολισμού του οποιουδήποτε. ΚΑΙ ΜΕΤΑ μιλάτε για "ακραίους" στον συνδυασμό του Χάρη... Τι άλλο θα χρησιμοποιήσει ο Παντελάρας για να επανέλθει στην ΚΑΡΕΚΛΑ.

ο Μελετηρος είπε...

Η πόλη χάνεται και σεις μα...ζεστε, τι μας νοιάζουν οι σύμβουλοι την Κυριακή Δήμαρχο βγάζουμε. Σοβαροί να είστε λοιπόν. Όποιος και να βγει ο Κόντος του έχει ετοιμάσει με τα χρήματα μαζί 4 μεγάλα έργα για να κάνει το κομμάτι του, αυτός/η να δούμε τι θα παραδώσει. Τα έργα είναι 1) το 1ο Δημοτικό.2) ο παιδικός σταθμός 3) το κτίριο ΑμεΑ και4) το άλσος. Αυτά για την ιστορία.

κύριος Δήμαρχος είπε...

"Του έχει ετοιμάσει 4 μεγάλα έργα";;;;....Τι εννοείς καλέ μου "του έχει ετοιμάσει";;;;....ότι θα παραδώσει τις πολλές μελέτες;;;;....τις αποφάσεις να κάνουν κάτι;;;;....για το κτίριο ΑΜΕΑ βέβαια, θα συμφωνήσω πολύ μαζί σου....για το ΑΛΣΟΣ όμως είναι μια μελέτη -ίσως μια ΓΕΝΝΑΙΑ μελέτη, να τα λέω.....- αλλά δεν έχει παραδώσει την ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ υποχρέωση εκτέλεσής της......ξέρεις, οι μελέτες πάντα απαιτούν και μια ΕΞΤΡΑ ΜΕΛΕΤΗ που να υποδεικνύει αν το ΕΡΓΟ συμφέρει το ΔΗΜΟ, υπολογίζοντας το ΚΟΣΤΟΣ ανά ΔΗΜΟΤΗ.....αυτή η ΜΕΛΕΤΗ έχει γίνει;;;;....ξέρουμε το ΚΟΣΤΟΣ;;;;.....μακάρι βέβαια και στου ΘΕΟΥ το αυτί.....αλλά όχι ότι έχει παραδώσει και το έργο έτοιμο....

sogampros είπε...

Dimarhe mou, isws na min paizei rolo ayti ti stigmi alla o meletiros ehei dikio.
Ton paidiko ton plirwnei i perifereia (ESPA) 2ek. nomizw.
To Alsos i Nomarhia 740.000
To sholeio o OSK 4ek
Ola ehoun etoimes adeies,meletes, hrimatodotiseis...mono sto ktirio AMEA den ehoyn vrethei ta lefta...
Tha epanelthw me ta akrivi posa (yparhoyn sto site tis NF)

sogampros είπε...

Kai tin plateia Miaouli-Apomahwn bonus apo ti Nomarhia (kai gi' ayti tha epanelthw). Ta grafane oloi oi poniroulides sta programmata tous giati tous eihe eksasfalisei tis hrimatodotiseis o Kontos. Elpizw na ehoun tin aksioprepeia na min ta parousiazoun gia dika tous...alloi trehane kai i Filadelfeia tous mavrise...athanato elliniko kritirio...perifani ratsa,kovei to mati sou...

κύριος Δήμαρχος είπε...

ΣΩΓΑΜΠΡΕ μου μη με βάζεις να λέω τα ίδια.....και μην παθιάζεστε τόσο άμα δεν τα διαβάζετε ΟΛΑ σωστά....για ΕΡΓΑ της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ, ας μην μπλέκουμε τον ΚΥΡ-ΣΤΑΥΡΟ....για το ΑΛΣΟΣ το ποσό που λες καλύπτει το ΚΟΣΤΟΣ της ΜΕΛΕΤΗΣ....αυτό λέει και ο ΚΥΡ-ΣΤΑΥΡΟΣ δηλαδής.....

Και για τις ΠΛΑΤΕΙΕΣ έχεις δίκαιο....εγώ είχα πει μόνο πόσο άργησαν και ΚΩΛΥΣΙΕΡΓΟΥΣΕ η διαδικασία....για τους ΠΟΝΗΡΟΥΛΗΔΕΣ επίσης τα είπα -όχι βέβαια για το συγκεκριμένο ΕΡΓΟ.....

Το ότι η ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ μαύρισε ΚΥΡ-ΣΤΑΥΡΟ, αλλά έδειξε ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ μεγάλη σε παράταξη που θα έκανε κουμάντο ο ΠΑΝΤΕΛΑΡΑΣ, είναι κάτι που πρέπει να διερευνηθεί στα βάθη του ΨΥΧΙΣΜΟΥ των συνδημοτών μας.....Τουλάχιστον μπροστά στον ΜΙΣΤΕΡ ΤΙΠΟΤΑ ADAMO και τον ΠΑΝΤΕΛΑΡΑ, ο ΚΥΡ-ΣΤΑΥΡΟΣ έμοιαζε ΗΡΩΑΣ....τα είχα πει και αυτά.....αλλά η ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΤΥΦΛΩΝΕΙ.....

Ανώνυμος είπε...

Εσείς που βρίζετε "πουστάρες" και τέτοια: Όλοι οι παρακάτω και πολλοί άλλοι ακόμα που άλλαξαν την ιστορία της Ανθρωπότητας υπήρξαν ομοφυλόφιλοι!

Achilles [m] Greek mythological hero (GGG May 91)
Achtenberg, Roberta [f] San Francisco city supervisor (MH)
"Adult Children of Heterosexuals" Gay-positive/gay-membership musical group (LS)
Agathon [m] (450?-400? BC) Athenian dramatist (AA)
Ai [m] (r: 6 BC-AD 1) Chinese emperor (NF)
Akhenaten [m] (1364-1334 BC) Egyptian pharoah (OOAT, AA, GGG Jun 90)
Albee, Edward [m] (1928- ) U.S. playwright "Who's Afraid of Virginia Woolf?" (AA, GGG Jan 92, TM, MH)
Alcibiades [m] (450-404 BC) Athenian general-statesman (GGG Jun 91, AA, OOAT)
Alexander I [m] (1777-1825) Russian czar (AA)
Alexander the Great [m] (356-323 BC) Macedonian king (AA, OOAT, BOL, NF, TM)
Alexander VI [m] (1431-1503) Pope (GGG Aug 92)
Alger, Horatio [m] (1832-1899) U.S. author (BOL, AA, GGG Jan 90, TM)
Al-Hakem II [m] (r: AD 961-976) Cordoban ruler (NF)
"Alive!" Gay-positive/gay-membership musical group (LS)
Allen, Peter [m] (1944-1992) Australian entertainer (TM)
Almodovar, Pedro [m] (____- ) Spanish film-maker "Tie Me Up! Tie Me Down" (TM, MH)
Almond, Mark [m] (____- ) Gay/gay-positive musician (LS)
Al-Mutamid [m] (r: 1069-1090) Ruler of Seville (Spain) (NF)
Ammiano, Tom [m] schoolteacher, comedian, San Francisco School Board member (and first-place vote-getter) (MH)
Amos, Tori [ ] (____- ) Gay/gay-positive musician (LS)
Amunullah Kahn [m] (r: 1919-1929) Afghani king (NF)
Anacreon [m] (572?-488? BC) Greek poet (AA)
Andersen, Hans Christian [m] (1805-1875) Danish author (BOL, AA, GGG Jul 92, TM)
Anderson, Emily [f] photographer (MH)
Anderson, Laurie [f] performance artist (MH-not)
Anne [f] (1665-1714) British queen (OOAT, AA, NF)
Anne Ioannovna [f] (r: 1730-1740) Russian empress (NF)
Anthony, Susan B. [f] (1820-1906) U.S. activist (OOAT, AA, TM)
Antigonus II Gonatas [m] (r: 276-239 BC) Greek king (NF)
Antiochus I [m] (r: 280-261 BC) Greek king (NF)
Antoinette, Marie [f] (1755-1793) French queen (OOAT)
Apuzzo, Virginia [f] adviser to Governor Mario Cuomo; former head of the National Gay and Lesbian Task Force (MH)
Araki, Greg [m] filmmaker "The Living End" (MH)
Aristotle [m] (384-322 BC) Greek philosopher (BOL, TM)
Armatrading, Joan [f] (____- ) Gay/gay-positive musician (LS)
"Army of Lovers" Gay-positive/gay-membership musical group (LS)
Ash, Daniel [m] (____- ) Gay/gay-positive musician (LS)
Ash, John [m] poet and literary critic (MH)
Ashbery, John [m] Pulitzer Prize-winning poet (MH)
Ashikaga Yoshimitsu [m] (r: 1368-1394) Japanese shogun (NF)
Ashman, Howard [m] (1951-1991) U.S. playwright-lyricist (GGG Sep 91)
Auden, W.H. [m] (1907-1973) British poet (AA, GGG Dec 89, BOL, TM)

Ανώνυμος είπε...

θα σας θυμίσω απόσπασμα από πασίγνωστο παραμύθι που μας έλεγαν οι γιαγιάδες μας :

Όταν ο κακός λύκος πήγε στο σπίτι της κοκκινοσκουφίτσας (το χρώμα του σκούφου είναι κοκκινοπράσινο στην περίπτωση μας) φώναξε στην πόρτα με γυναικεία φωνή: Κοκκινοσκουφίτσα άνοιξε είμαι η μαμά σου. Όμως η κοκκινοσκουφίτσα είδε κάτω από την πόρτα το τριχωτό μαύρο πόδι του λύκου και του απάντησε : Δεν είσαι η μαμά μου γιατι η μαμά μου δεν έχει μαύρα πόδια.
Τότε ο κακός λύκος φόρεσε γυναικεία ρούχα και πήγε στον αλευρόμυλο και βούτηξε !! στο αλεύρι για να ασπρίσει.
Γυρίζοντας στο σπίτι της κοκκινοσκουφίτσας πάλι φώναξε με γυναικεία φωνή :κοκκινοσκουφίτσα άνοιξε είμαι η μαμά σου.
Η κοκκινοσκουφίτσα κοίταξε κάτω από την πόρτα και είδε άσπρο πόδι και πείστηκε ότι είναι η μαμά της και τελικά άνοιξε την πόρτα. ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ ΤΗΝ ΞΕΡΕΤΕ.....

ο Μελετηρος είπε...

Αχ κυρ-Δημαρχέ μου,χωρίς πληροφόρηση είσαι. Δεν ξέρεις ότι η μελέτη για την σωτηρία του Άλσους έχει εγκριθεί από την διεύθυνση δασών, το υπουργείο γεωργίας και το νομαρχιακό συμβούλιο την αποδέχτηκε και ενέκρινε πίστωση 700.000€ για να γίνει η δημοπράτηση των έργων. Άλλο το κόστος της μελέτης που ήταν 100.000€ περίπου

Ανώνυμος είπε...

Ελάχιστοι -λόγω περιορισμένου χώρου- από τους ομοφυλόφιλους που άλλαξαν την ιστορία:

Alexander the Great
*Macedonian Ruler, 300 B.C.
Socrates
*Greek Philosopher, 400 B.C.
Sappho
*Greek Woman Poet, 600 B.C.
Hadrian
*Roman Emperor, 1st-2nd c.
Richard the Lionhearted
*English King, 12th c.
Saladin
*Sultan of Egypt and Syria
Desiderius Erasmus
*Dutch Monk, Philosopher
Francis Bacon
*English statesman, author
Frederick the Great
*King of Prussia
Lord Byron
*English poet, 18th c.
Walt Whitman
*U.S. poet, author, 19th c.
Oscar Wilde
*Irish author, 19th c.
Marcel Proust
*French author, 20th c.
Colette
*French author, 20th c.
Gertrude Stein
*U.S. poet, author, 20th c.
Alice B. Toklas
*U.S. author, 20th c.
Federico Garcia Lorca
*Spanish author, 20th c.
Cole Porter
*U.S. composer, 20th c.
Virginia Woolf
*English author, 20th c.
Leonard Bernstein
*U.S. composer, 20th c.
Pope Julius III
*1550-1555
T.E. Lawrence
*English soldier, author, 20th c.
Jean Cocteau
*French writer, director, 20th c.
Charles Laughton
*English actor, 20th c.
Marguerite Yourcenar
*Belgian author, 20th c.
Tennessee Williams
*U.S. Playwright, 20th c.
James Baldwin
*U.S. author, 20th c.
Andy Warhol
*U.S. artist, 20th c.
Michelangelo
*Italian artist, 15th c.
Leonardo Da Vinci
*Ital. Artist, scientist, 15th c.

Ανώνυμος είπε...

(συνέχεια προηγούμενου):

Christopher Marlowe
*Eng. Playwright, 16th c.
Herman Melville
*U.S. author, 19th c.
Horatio Alger, Jr.
*U.S. author, 19th c.
Tchaikovsky
*Russian composer, 19th c.
Willa Cather
*U.S. author, 19th c.
Amy Lowell
*U.S. author, 19th & 20th c.
E.M. Forster
*English author, 20th c.
John M. Keynes
*English economist, 20th c.
Ludwig Wittgenstein
*Australian mathematician, 20th c.
Bessie Smith
*U.S. singer, 20th c.
Noel Coward
*English playwright, 20th c.
Christopher Isherwood
*English author, 20th c.
Pier Paolo Pasolini
*Italian film director, 20th c.
Yukio Mishima
*Japanese author, 20th c.
Eleanor Roosevelt
*U.S. stateswoman, 20th c.
Julius Caesar
*Roman Emperor, 100-44 B.C.
Augustus Caesar
*Roman Emperor
Harvey Milk
*U.S. politician, 20th c.
Bayard Rustin
*U.S. Civil Rights activist, 20th c.
James I
*English King, 16th-17th c.
Queen Anne
*English Queen, 18th c.
Marie Antoinette
*French Empress, 18th c.
Melissa Etheridge
*U.S. Rock Star, 20th c.
Pope Benedict IX
*1032-1044
May Sarton
*U.S. author, (1912 - 1995)
Edna Ferber
*U.S. author, 20th c.
Elton John
*English Rock Star, 20th c.
Margaret Fuller
*U.S. writer, educator, 20th c.
Montezuma II
*Aztec ruler, 16th c.
Peter the Great
*Russian Czar, 17th-18th c.
Langston Hughes
*U.S. author, 20th c.
Pope John XII
*955-964
Madame de Stael
*French writer, 17th-18th c.
Martina Navratilova
*U.S. tennis star, 20th c.
Greg Louganis
*U.S. Olympic swimmer, 20th c.
Billie Jean King
*U.S. tennis star, 20th c.
Roberta Achtenburg
*U.S. politician, 20th c.
Barney Frank
*U.S. Congressman, 20th c.
Gerry Studds
*U.S. Congressman, 20th c.
Hans Christian Andersen
*Danish author, 19th c.
Tom Dooley
*U.S. M.D. missionary, 20th c.
J. Edgar Hoover
*U.S. director of the FBI., 20th c.
Frida Kahlo
*Mexican artist, 20th c.
Suleiman the Magnificent
*Ottoman ruler, 15th c.
Rock Hudson
*U.S. actor, 20th c.
Sor Juana Ines de la Cruz
*Mexican author, 16th c.
Ralph Waldo Emerson
*U.S. author, 19th c.
Candace Gingrich
*Gay Rights activist, 20th c.
Margarethe Cammermeyer
*U.S. Army Colonel, 20th c.
Zoe Dunning
*U.S. Military Reservist, 20th c.
Tom Waddel
*U.S. M.D., Olympic star, 20th c.
Kate Millet
*U.S. author, 20th c.
Janis Joplin
*U.S. singer, 20th c.
Rudolf Nuryev
*Russian dancer, 20th c.
Waslaw Nijinsky
*Russian dancer, 20th c.
Ernst Röhm
*German Nazi leader, 20th c.
Dag Hammerskjold
*Swedish UN Secretary, 209th c.
Aristotle
*Greek philosopher, 384-322 B.C.
Paula Gunn Allen
*Native American author, 20th c.
Angela Davis
*U.S. political activist, 20th c.
June Jordan
*U.S. author, activist, 20th c.
Rainer Maria Rilke
*German poet, 20th c.
James Dean
*U.S. actor, 20th c.
Montgomery Clift
*U.S. actor, 20th c.
Baron VonSteuben
*German General, Valley Forge
Edward II
*English King, 14th c.

Ανώνυμος είπε...

Συνέχεια προηγούμενου:

Christopher Marlowe
*Eng. Playwright, 16th c.
Herman Melville
*U.S. author, 19th c.
Horatio Alger, Jr.
*U.S. author, 19th c.
Tchaikovsky
*Russian composer, 19th c.
Willa Cather
*U.S. author, 19th c.
Amy Lowell
*U.S. author, 19th & 20th c.
E.M. Forster
*English author, 20th c.
John M. Keynes
*English economist, 20th c.
Ludwig Wittgenstein
*Australian mathematician, 20th c.
Bessie Smith
*U.S. singer, 20th c.
Noel Coward
*English playwright, 20th c.
Christopher Isherwood
*English author, 20th c.
Pier Paolo Pasolini
*Italian film director, 20th c.
Yukio Mishima
*Japanese author, 20th c.
Eleanor Roosevelt
*U.S. stateswoman, 20th c.
Julius Caesar
*Roman Emperor, 100-44 B.C.
Augustus Caesar
*Roman Emperor
Harvey Milk
*U.S. politician, 20th c.
Bayard Rustin
*U.S. Civil Rights activist, 20th c.
James I
*English King, 16th-17th c.
Queen Anne
*English Queen, 18th c.
Marie Antoinette
*French Empress, 18th c.
Melissa Etheridge
*U.S. Rock Star, 20th c.
Pope Benedict IX
*1032-1044
May Sarton
*U.S. author, (1912 - 1995)
Edna Ferber
*U.S. author, 20th c.
Elton John
*English Rock Star, 20th c.
Margaret Fuller
*U.S. writer, educator, 20th c.

Ανώνυμος είπε...

Συνέχεια των δύο προηγούμενων:

Montezuma II
*Aztec ruler, 16th c.
Peter the Great
*Russian Czar, 17th-18th c.
Langston Hughes
*U.S. author, 20th c.
Pope John XII
*955-964
Madame de Stael
*French writer, 17th-18th c.
Martina Navratilova
*U.S. tennis star, 20th c.
Greg Louganis
*U.S. Olympic swimmer, 20th c.
Billie Jean King
*U.S. tennis star, 20th c.
Roberta Achtenburg
*U.S. politician, 20th c.
Barney Frank
*U.S. Congressman, 20th c.
Gerry Studds
*U.S. Congressman, 20th c.
Hans Christian Andersen
*Danish author, 19th c.
Tom Dooley
*U.S. M.D. missionary, 20th c.
J. Edgar Hoover
*U.S. director of the FBI., 20th c.
Frida Kahlo
*Mexican artist, 20th c.
Suleiman the Magnificent
*Ottoman ruler, 15th c.
Rock Hudson
*U.S. actor, 20th c.
Sor Juana Ines de la Cruz
*Mexican author, 16th c.
Ralph Waldo Emerson
*U.S. author, 19th c.
Candace Gingrich
*Gay Rights activist, 20th c.
Margarethe Cammermeyer
*U.S. Army Colonel, 20th c.
Zoe Dunning
*U.S. Military Reservist, 20th c.
Tom Waddel
*U.S. M.D., Olympic star, 20th c.
Kate Millet
*U.S. author, 20th c.
Janis Joplin
*U.S. singer, 20th c.
Rudolf Nuryev
*Russian dancer, 20th c.
Waslaw Nijinsky
*Russian dancer, 20th c.
Ernst Röhm
*German Nazi leader, 20th c.
Dag Hammerskjold
*Swedish UN Secretary, 209th c.
Aristotle
*Greek philosopher, 384-322 B.C.
Paula Gunn Allen
*Native American author, 20th c.
Angela Davis
*U.S. political activist, 20th c.
June Jordan
*U.S. author, activist, 20th c.
Rainer Maria Rilke
*German poet, 20th c.
James Dean
*U.S. actor, 20th c.
Montgomery Clift
*U.S. actor, 20th c.
Baron VonSteuben
*German General, Valley Forge
Edward II
*English King, 14th c.

Χαλκηδόνα blogger είπε...

Κύριε Δήμαρχε, ενημερωτικά σας λέω ότι αυτό που γίνεται και αυτά που γράφονται στα σχόλια, δεν είναι υπέρ για το blog σας.
Ο κάθε ανώνυμος, βρίζει και συκοφαντεί τους άλλους επωνύμως και εσείς μένετε αμέτοχος.
Αυτό επισύρει την επέμβαση του εισαγγελέα για εσάς και το blog σας.
Νομίζω ότι δεν δημιουργήσατε αυτό το blog για το σκοπό αυτό.

Ανώνυμος είπε...

συμφωνω, καλο θα ηταν τα υβριστικα σχολια εκατερωθεν να λογοκριθουν

LONG DONG !!! είπε...

Στο κάτω κάτω, γιατί σας ενοχλούν τόσο οι πούστη.ες?

Οι πουτά.ες δεν σας ενοχλούν?
Και έχει αρκετές απ'αυτές η ομάδα του Παντέλαρχου...

ΠΑΠΑΛΟΥΚΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧ !!!!
ΜΑΚΡΥΝΙΩΤΗ ΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧ !!!!
ΣΙΜΙΓΔΑΛΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧ !!!!
ΒΟΚΟΛΟΥ ΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧ !!!!

Ανώνυμος είπε...

Ναι αλλά είναι όλες κούκλες! Η μία ωραιότερη από την άλλη. Προσωπικά (γούστα είναι αυτά) προτιμώ την Σιμιγδαλά. Η θηλυκότητα προσωποποιημένη.

Ανώνυμος είπε...

Εκλογες εχουμε, δημαρχο παμε να βγαλουμε, οχι το Next Top Model

sogampros είπε...

@k.Dimarhos

Πλατεία Μιαούλη - Νομαρχία, 470.000€, ημερ/νια απόφασης: 7/2009

Μελέτη Άλσους - Νομαρχία, 749.000€ (εφαρμογή μελέτης όχι εκπόνηση), ημερ/νια απόφασης: 7/2010

Ενίσχυση Αναδιαρρύθμιση 1ου Δημοτικού -ΟΣΚ, 4.243.000€, ημερ/νια απόφασης: 27/08/2009

2ος Παιδικός Σταθμός –Περιφέρεια, 1.966.000€, ημερ/νια απόφασης: 30/04/2010
+
Πρόγραμμα Πράσινη Ζωή στην Πόλη (3 παιδικές χαρές, η μια του Μάλλιου, κονόχρηστος χώρος και ηχοπετάσματα) –Περιφέρεια, 1.500.000€, ημερ/νια απόφασης: 08/2008

Episis Dimarhe mou se shesi me to sholio sas tha ithela na pw pws toso i Nomarhia, oso i Perifereia alla kai o OSK den parakalane kanenan na tou dwsoun lefta mallon to antitheto. Opws apedwsa ta eysima ston Adamopoulo gia to oti eksasfalise tin kataskeyi tou kleistou gipedou stou Pressi, etsi ofeilw na sygharw kai ton Konto pou ekane magkes tous epomenous...
Den kserw an ftaine oi diadikasies pou sti hwra mas kinountai me tahytites ekswfrenika hamiles, me mia matia stis imerominies tha perimene kaneis ta misa apo ayta na einai idi etoima, alla pistevw pws o epomemos tha prepei na einai poly prosektikos se shesi me to ti tha pei gia ta parapanw erga...
Egw toulahiston ton perimenw sti gwnia..

BARMAN είπε...

@Ανώνυμος 12.32 μ.μ.

Συμφωνώ απόλυτα, για δήμαρχο πάμε, όμως... για να γίνεις Δήμαρχος ή Σύμβουλος πρέπει να κάνεις και κάποιες παραχωρήσεις-υποχωρήσεις-εισχωρήσεις...

Για την Παπαλουκά μάλιστα ακούγεται πως έκανε έναν πολύ "τίμιο" προεκλογικό αγώνα... για το καλό της παράταξης βέβαια.
Εφτασε σε σημείο να το "δώσει" (το ατίθασο & αχόρταγο ξυρισμένο της -όπως λένε- "γατάκι") σε γνωστό μακρυμάλλη ιδιοκτήτη cafe-bar στα σύνορα των δύο πόλεων, ενώ προηγουμένως είχε επιδοθεί στο ίδιο "άθλημα" με τον Παντελάρα.

Καλή κοπέλα, τίμια, ηθική, από σπίτι... διαφωνείτε ?

Υ.Γ.: ο μακρυμάλλης μιλάει στους φίλους του για πιο "άγρια" κόλπα, δεν ξέρω όμως αν ευσταθούν !

Ανώνυμος είπε...

Βρε παιδιά να την λυπηθούμε την γυναίκα δεν λέω όχι. Αλλα συνήθως κάνουμε επισκέψεις στο σπίτι για συμπαράσταση. δεν την β΄γαζουμε δήμαρχό. έτχι να έχει να πορευεται με το πένθοσ της. Αλλωστε τον ξέρει τον δρόμο την δευτερα στη
Τατιάνα.
Και κάτι άλλο έχει να θρέψει 3 Παιδιά!!!!!!! είστε σίγουροι? είναι 3? Τι άλλο θα ακούσουμε. Λεμε να μη μιλαμε αλλα πια για να παρει την δημαρχια ο παντελης μας γεμιζετε ψέματα. Αν θελετε να τιμήσετε τον Αποστολακη μαζεψτε αυτους που προσβαλλουν την μνήμη του. Αυτους που κανόνιζαν την διαδοχή στο νοσοκομείο. Να πουμε και άλλα????
Και κάτι τελευταιο ο σοφός λαος λέει χειροτερη δεν είναι η π.....α στο σώμα αλλά η π....α στη ψυχή.

Unknown είπε...

@ανώνυμος (με λόγο): Πόσο δίκιο έχεις αναφορικά με τη σύνθεση αυτού του ψηφοδελτίου! Κάθε καρυδιάς καρύδι στη Νέα Προοπτική!

Ανώνυμος είπε...

Απ'οτι ακουσα, μονο το ενα παιδι ειναι του Αποστολακη, τα αλλα ειναι δικα της απο προηγουμενο (νους) γαμο (γαμους).

Ρε παιδια, ακουσα οτι ειναι ρωσιδα?

Ανώνυμος είπε...

Ναι μονο ενα παιδι και αυτο απο τον πρώτο του γάμο. Με την κ. Γαιτανά δεν ειχαν παιδίά..
Από εκει να καταλάβουμε ποσο αδιστακτοι γινοντε οι άνθρωποι. οταν βγαινουν και κλαινε οτι τουσ άφησε ο μακαρίτης με 3 παιδιά.
όσο για το άλλο δες το επωνυμο της αδελφής της και θα καταλάβεις.
γαιτανά είναι του πρωιν άντρα της. Γιατί ομως κράτησε το Γαιτανά και δεν έγινε Αποστολάκη?

Ανώνυμος είπε...

Ε ΟΧΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ. ΦΤΑΙΕΙ Ο ΓΡΕΤΖΕΛΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΠΙΣΩ

Ανώνυμος είπε...

Εννοειτε οτι δεν ηταν καν παντρεμενοι;

Ανώνυμος είπε...

Η ανακυρηξη είναι Ευτυχία Γαιτανά.
Σου απαντώ?
Αντε και να βοηθήσω. Αν μπορουσε να λεγεται αποστολακη δεν θα το εβαζε για να εκβιασει πιο πολυ?
Αλλά και να είναι όταν λεει ψεματα για τα παιδιά της τι να πει κανενας.......
ΕΛΕΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Παντως το ψηφοδελτιο λεει ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ,λέτε να την πατήσανε, άλλη να είναι η ανακυρηξη και αλλα να εγραψαν, πλακα θα εχει

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΓΑ ΒΛΕΠΩ ΕΠΕΣΕ...
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΥΝΦΕΡΟΝ ΠΙΑ...
ΜΗΝ ΧΑΛΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΛΑΣΠΗ"...ΘΑ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΠΑΛΙ...
ΜΗΠΩΣ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΚΑΙ ΚΡΥΦΤΗΚΑΤΕ? ΜΑΚΑΡΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ...
ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΙΑ ΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!