ΕΔΩ ΚΥΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΦΙΛΟΙ και ΑΔΕΛΦΙΩΤΕΣ, ΧΑΛΚΟΙ και ΔΟΝΙΩΤΕΣ, ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΣΑΣ, σας μιλάει ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. Όχι δεν με λένε ΣΤΑΥΡΟ, ούτε και ΚΥΡ-ΣΤΑΥΡΟ ούτε αφέντη ΤΣΟΥΤΣΟΥΛΟΜΥΤΗ. Ούτε ΧΑΡΗ με λένε, ούτε ΓΙΩΡΓΟ ούτε ΒΕΡΓΗ ούτε ΘΑΝΑΣΗ. Άλλωστε εγώ δεν είμαι υποψήφιος, ένας ταπεινός ΒΕΖΥΡΗΣ είμαι που περπατάει την Δεκελείας μέρα νύχτα ψάχνοντας το χαλιφάτο του για ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝ γίνω ο χαλίφης στη θέση του χαλίφη. Εδώ στη φιλόξενη παροικία των bloggers αφήνω τα μηνύματα και τους χρησμούς μου, αυτά που βρίσκω στο σεργιάνι μου και αυτά που ακούω στα πηγαδάκια. Πώς να στο πω μάτια μου, αγαπάω τη Φιλαδέλφεια, αγαπάω και τη Χαλκηδόνα και ας πάει και στον αγύριστο το γινάτι του Καλλικράτη, εγώ ακόμα περιμένω πως αυτή η πόλη μπορεί να ξαναγίνει όμορφη. Σε κάνα μήνα οι εκλογές κάποιον θα φέρουν και ίσως εκείνος πράγματι την ξανακάνει όμορφη. Μέχρι τότε εγώ θα μοιράζω όσο μπορώ πιο δίκαια το βιτριόλι μου, θα ποτίζω τα παρτέρια μην ξεραθούν και θα σου στέλνω φωτογραφίες για να βλέπεις πως τη βγάζω κάθε μέρα. ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ξεκινάει και ο BRUCE SPRINGSTEEN μας τραγουδάει…..

5 σχόλια:

Φιλαδελφεύς είπε...

Καλώς μας ήρθες κύριε Δήμαρχε. Περιμένουμε έργα, όχι λόγια!

αντικείμενος είπε...

Όλο τραγουδάκια και παραβολές μας είσαι κύριε Δήμαρχε. Φοβού την ώρα που θα τα πεις και στα ίσια;

κύριος Δήμαρχος είπε...

@αντικείμενος

Αφού έχουμε τα τραγούδια μάτια μου, γιατί να μιλάμε με ντοκουμέντα; Βεβαίως όταν χρειαστεί, θα μου πεις κι εγώ θα σου στείλω.

@Φιλαδελφεύς

κ.Φιλαδελφέα μου, ΜΟΝΟ ΕΡΓΑ!
Τα λόγια είναι το περιτύλιγμα, abat-jour et tres jolie... Αν ακούσεις κάτι όμως σφύρα το και σε ημάς.

Αρης Μίχος είπε...

Αναζητώ εδώ και καιρό κάποιο ενημερωτικό blog περί των δημοτικών πεπραγμένων στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας και της Χαλκηδόνας. Τυχαία, μέσω της αναζήτησης Google, έπεσα πάνω στο δικό σας και εύχομαι να βρω εδώ πληροφορίες και απόψεις που δύσκολα θα συναντήσω στις επίσημες ιστοσελίδες των υποψηφίων και στα εκλογικά κέντρα τους.
Κάποια φωτογραφικά ρεπορτάζ στους δρόμους της πόλης ίσως βοηθούσαν τις αναρτήσεις σας, προκειμένου να έχουν οι δημότες ξεκάθαρη εικόνα για την πόλη τους.
Με την ευκαιρία, θα ήθελα να σημειώσω πως περιέργως όσο πλησιάζουν οι κάλπες, τα πεζοδρόμια και οι κάδοι φαίνονται όλο και πιο καθαρά. Θα είναι άραγε αυτή η εικόνα τους και μετά τις 7 Νοεμβρίου;

Σας ευχαριστώ.

gremlin είπε...

oraio to tragoudaki sou.bale omos kai kanena laiko pou mas aresei kai to katalabenoume.kai pes mas gia ta lamogiaaaaaaaa.gia ta skandala pes mas.exei dikio telika o pagkalos?oloi mazi ta fagame?????,xaxaxa,,,