ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...

Καλοί μου υποψήφιοι ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ, αχ πως δεν βαρεθήκατε ακόμα;;; Όλα τα φυλλάδια που βρίσκω πεταμένα έξω από την πόρτα μου, αλλά και έξω στο δρόμο, παντού στο δρόμο, καλέ γιατί, γιατί καλέ;;; Τόσο χαρτί τόση ρύπανση γιατί;;; Δεν βαρεθήκατε να τυπώνετε όλοι τα ίδια - την ίδια συνταγή;;; COPY PASTE COPY PASTE..... Όλα μα όλα..... Καμία έκπληξη, αλλά και καμία δέσμευση..... Καμία θέση..... Καμία πρόταση.... Μόνο βιογραφικά με σπουδές, μόνο θέσεις σε επιτροπές και επιτροπούλες, τα παιδιά σας σε μια φωτογραφία βεβαίως βεβαίως, όλοι με καταγωγή από ΜΙΚΡΑΣΙΑ βεβαίως βεβαίως, φωτογραφίες από χαρούμενες δραστηριότητες τις Κυριακές, φωτογραφίες με Πατριάρχες, Επίσκοπους και Διάκους, φωτογραφίες από το εξωτερικό, πόζες, όμορφα χρώματα.....


Ολόκληρα πολυτελή τετρασέλιδα για να γράψετε αυτές τις φτωχές τις πέντε αράδες σας τις χιλιοειπωμένες.......... Ξύλινα λόγια και προκατασκευασμένοι λόγοι που ταιριάζουν για κάθε εκλογική αναμέτρηση....... Πάντα ελπίδα για το μέλλον, πάντα νέο όραμα για την πόλη, πάντα οι νέοι μπροστά, πάντα με τόλμη στους δύσκολους καιρούς, πάντα στο πλευρό του νέου υπέροχου δημάρχου, πάντα δυναμικοί, πάντα ειδικοί και γνώστες, τα πάντα όλα γενικά και αόριστα...... Όμως επί του προκειμένου ΤΙΠΟΤΑ..... ΟΥΤΕ ΜΙΑ αναφορά για τα θέματα της πόλης και του νέου μεγάλου ΔΗΜΟΥ και πως θα τα αντιμετωπίσετε...... ΟΥΤΕ ΜΙΑ δέσμευση για τις προτάσεις σας μεθαύριο στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ..... Γέμισε η πόλη ΧΑΡΤΙΑ κι εσείς μιλάτε για ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ..... Αχ γι'αυτή την ψήφο, θα μας βγάλετε την Παναγίτσα.... Μα τι λέω ο βλάσφημος.....

10 σχόλια:

Yannis Zabetakis είπε...

διαφωνώ!

την έχω καταβρεί με τα φυλλάδια εκπαιδευτικών, "εκπαιδευτικών", εφοριακών, συνταξιούχων, φασιστών, άσχετων και σχετικών!

τα καλύτερα είναι αυτά που έχουν γραφτεί από άτομα που έχουν αλλάξει παράταξη! δηλ. έχουν κάνει πολιτική κωλοτούμπα!

Και είναι τόσο μα τόσο πολλοί αλλά και πολύ μα πάρα πολύ άχρηστοι...

φέρτε μου κι άλλα φυλλάδια!
προτιμώ sexbombs με ανύπαρκτο βιογραφικό!

Σκουπιδιάρης είπε...

Όχι τίποτα άλλο, αλλά πάλι εμείς θα καθαρίσουμε στο τέλος.
Αλλά τι τα θες, πάντα αυτό γινόταν. Οι από κάτω καλούνται να καθαρίσουν τη βρώμα των από πάνω. Τουλάχιστον εμείς, τα μόνα χαρτιά που θα πέσουν στα χέρια μας, θα τα ρίξουμε στην κάλπη. Αυτοί, κάποια θα τα πετάξουν στους δρόμους και κάποια άλλα χαρτιά θα τα βάλουν στην τσέπη τους.

κύριος Δήμαρχος είπε...

Εσείς οι ΑΠΟ ΠΑΝΩ, προσέχετε λίγο τους ΑΠΟ ΚΑΤΩ!...που έλεγε και ο μεγάλος ΒΕΓΓΟΣ.......

τα παλιόπαιδα της πλατείας είπε...

Αυτός είναι ο πολιτισμός τους, αυτά και τα ήθη τους.
Τα οράματά τους είναι μεγάλα και σπουδαία γιατί είναι αόριστα και ξύλινα. Στα συγεκριμένα και στα ταπεινά αποδείχθηκαν μικροί και αναξιόπιστοι. Μια βόλτα στην πλατεία που γυρνάμε κι εμείς θα σας πείσει. Ο κόσμος στ'αλήθεια δεν ξέρει τι να ψηφίσει.

Αν και όλα δείχνουν πως τα προβατάκια θα κάνουν το καθήκον τους στο δεύτερο γύρο.

αντικείμενος είπε...

Άραγε να έχουν προβλέψει ανακύκλωση για τους τόνους χάρτου που μοιράζουν αφειδώς????

andreas είπε...

ποιος μιλαει για πολιτικες κολοτουμπες, ο επικουρος πασοκο-οικολογο-κομμουνιστης,
ο Μελισσανιδης της ν. φιλαδελφειας, το παιδι λαστιχο

Ανώνυμος είπε...

To kathe papari apektise politiki apopsi

Yannis Zabetakis είπε...

http://environmentfood.blogspot.com/2010/10/7112010.html

Polloi anwnymoi mazeutikame είπε...

E, nai...Politiki apopsi prepei na exoun monoi oi eklektoi!Ti allo th'akousoume re pousti mou edw pera..

eponymous anonymous είπε...

E re skalwma pou exoun faei oloi methn epwnymia...